Verwijzen van (nieuwe) patiënten naar MAASTRO

Bespreek- en aanmeldformulier bekende/nieuwe patiënten

MOGELIJKE PROBLEMEN MET DIGITAAL VERWIJZEN

Geachte verwijzer,

Recent zijn aanvullende beveiligingsmaatregelen getroffen met betrekking tot het digitale aanmeldformulier voor patiënten. Als gevolg hiervan komt het sindsdien regelmatig voor dat verwijzers een foutmelding krijgen, geen bevestigingsmail ontvangen, de bevestigingsmail bij de spam terecht komt of dat het formulier niet goed wordt verzonden. We werken er aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Als u een bedankpagina te zien krijgt en tevens een mail ontvangt (in uw spambox), dan is de aanmelding goed verwerkt. Mocht er een foutmelding worden getoond in uw scherm of u ontvangt geen bevestigingsmail (in uw spambox), dan vragen wij u dit aan ons door te geven via communicatie@maastro.nl. Wij zouden u willen vragen indien mogelijk ook een schermafdruk mee te sturen.   

Bij voorbaat dank.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Voor het verwijzen van patiënten dient u onderstaande velden in te vullen en het formulier middels de verzendbutton te verzenden. De verzending van gegevens vindt plaats op een versleutelde wijze waarmee wordt voorkomen dat derden zich hier toegang tot kunnen verschaffen. U kunt dit controleren aan de hand van het webadres, dit moet beginnen met https.

U weet dat de aanmelding goed verzonden is indien een nieuw venster opent met een verzendbevestiging. Indien dit niet gebeurt dient u mogelijk de anti-spam code onder het formulier opnieuw in te vullen (deze verandert regelmatig) en nogmaals op verzenden te klikken.
U ontvangt tevens een bevestiging per e-mail. Mogelijk komt deze in uw spambox terecht.

Bij spoedpatiënten altijd vooraf telefonisch contact opnemen met behandelende radiotherapeut-oncoloog via tel.nr. 0031 (0)88 44 55 666.

Indien u een verwijsbrief heeft wordt dit zeer op prijs gesteld. Deze kan via de knop “mee te zenden bestanden uploaden” verzonden worden.

* = verplicht
Bespreek- en aanmeldformulier bekende/nieuwe patiënten
Re-captcha
Captcha

Volg ons op

linkedin youtube